Soixante Neuf 074

Neuf staat deze maand 14 jaar aan de top van het uitgaansleven in Nederland. Uiteraard moet dat groots gevierd worden! We hebben dan ook niemand minder dan Ronnie Flex gestrikt om op zaterdag 24 september het 14 jarige bestaan van Soixante NeufF met jullie te vieren!

Ronnie Flex is uiteraard al welbekend, maar mocht je net weer terug zijn geremigreerd naar Nederland, helpen we je toch nog ff een handje. De man staat achter de hits "Drank & Drugs" ft. Lil Kleine, "Niemand ft. Polska, "Nu Sta Je Hier" ft. SFB & Broederliefde en "Investeren in de liefde".

Deze avond belooft een hoogstaand spektakel te worden met de lekkerste tracks, top acts ?n dope deejays! 14 jaar is niet niks, dus reken maar dat er flink gefeest gaat worden! Naast Ronnie Flex hebben we DJ Irwan zijn proteg? Rufus Riley achter de wheels of steel, 69 resident Mitchell Supreme, maar ook het nieuwe opkomende DJ duo Black Attack. Dit wordt
weer een editie om niet te missen!

Soixante Neuf 074 heeft als doel om Hengelo op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 24 september zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line up voor de aankomende editie:
Share |