Een nieuwe uitdaging voor Rotterdam Rave

Na het vier jaar lang organiseren van verschillende Rotterdam Rave evenementen, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een verandering. Vanaf heden zal Rotterdam Rave jaarlijks ??n indoor evenement organiseren in de Maassilo (Rotterdam) en ??n outdoor festival. Deze verandering zorgt ervoor dat Rotterdam Rave nieuwe uitdagingen kan oppakken. Naast de twee edities, zal de organisatie verschillende showcases hosten in the Factory 010. Grote technolabels worden door Rotterdam Rave uitgenodigd hun label te presenteren tijdens deze showcases. Len Faki bijt het spits af met zijn 'Figure' label op 2 december 2016.

Factory 010 is de favoriete industri?le en intieme locatie van Rotterdam Rave. De locatie is gepresenteerd aan verschillende headliners van vorige evenementen en de artiesten waren allemaal overweldigd door de vibe en uitstraling. De eerste showcase zal plaatsvinden op vrijdag 2 december waar Len Faki's Figure label zal zorgen voor een nacht vol pure techno tijdens 'Figure Nacht with Len Faki, Jeroen Search & Regal'. In Factory 010 zal er ??n area zijn met een intieme setting, rauwe vibe, focus op de artiest ?n hun unieke stijl voor muziek.

De in Berlijn gevestigde DJ, producer en labeleigenaar Len Faki is een van de grootste artiesten in de huidige techno scene. Zijn optredens zijn een audiovisueel avontuur waar hij altijd een beleving probeert te cre?ren met het publiek. In 2003 richtte hij zijn eigen label Figure op met het doel een platform op te richten voor zijn open-minded visie op techno. Het label is altijd op zoek naar nieuw talent om te ontwikkelen en produceren.
Share |