Grotesque klaar voor jubilerend Summerlake Festival

Zaterdag 17 september vindt in Woerden alweer de tiende editie plaats van het razendpopulaire Summerlake Festival. Wat als een klein, lokaal festivalletje begon is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoor event in de agenda van de Nederlandse festival scene.Grotesque Rocks again!
Grotesque staat op Summerlake al zes jaar garant voor een zinderende Trance stage en ook tijdens deze jubileumeditie zijn we weer van de partij. Dit jaar echter wel weer in een tent, wat vanzelfsprekend niets afdoet aan de kwaliteit van de stage. Getuige de eerste jaren van Grotesque op Summerlake mag dit zelfs als bijzonder sfeervol ervaren worden en het beperkt sowieso de nadelige geluidsstroom van andere stages. Natuurlijk staat er weer een bizar goede line-up geprogrammeerd en voor diegene die hem nog niet gezien hebben.hier komt ie dan.Tien jaar Summerlake ? Time flies when you're having fun!
Alweer tien jaar Summerlake en dat wordt nadrukkelijk aangegeven in alle communicatie. Je mag dit jaar dus een extra feestelijk pakje aantrekken, je beste humeur en al je feestvriendjes meenemen, want First2Dance gaat met alle meewerkende organisaties, zoals Grotesque, de meest spectaculaire editie ooit neerzetten! We willen er met jullie weer een geweldig festival van maken en hopen dat de energie weer net zo goed is als afgelopen jaren. Wil je meer weten omtrent tickets, parkeren of huisregels, surf dan even langs summerlake.?nl of breng een bezoekje aan de evenementpagina op Facebook.


Time Table
11.00-12.30 Rodg
12.30-14.00 Adam Seller
14.15-15.30 David Gravell
15.30-16.30 Daniel Skyver
16.30-17.30 Ucast
17.30-18.45 Bryan Kearney
18.45-20.00 James Dymond
20.00-21.15 Ian Standerwick
21.15-22.45 Mark Sherry

Get your tickets today!
Summerlake Festival is een populair festival, wacht daarom niet te lang met het scoren van jouw entreebewijzen. Via deze link koop je altijd veilig en ben je zeker van geldige tickets. Een regulier ticket kost hier ?29,50. Kom je met minimaal vier personen dan is de speciale groepsknuffel ticket ideaal en betaal je slechts ?27,50 per persoon per ticket. Wil jij goed voorbereid op weg en je drink en food tokens ook alvast geregeld hebben, dan geeft Summerlake Festival je online 10% korting.
Share |