Beatsessions ft. dotf radio on tour

Zo lieve mensen, daar zijn we dan weer! Beatsessions was toe aan een welverdiende vakantie in eigen land en daarbij zijn mooie plannen gemaakt voor een leuk feestje als afsluiter van deze zomer. Denk Zon en denk Zand, denk de best denkbare oldschool club DJ's en denk DOTF. Need to say more? Op vrijdagavond 16 september slaat DOTF haar oldschool vleugels uit aan het strand van Hoek van Holland. De liefhebbers van oldschool en DOTF-radio weten bij deze voldoende. Maar laten we even verder inzoomen op vragen die ons om de oren vliegen;

Waarom het strand?
DOTF is van mening dat er zo ontzettend veel mooie en zonnige muziek is uitgebracht in de jaren '90 dat zich uitermate leent voor een ondergaande zon, het geruis van de zee en de atmosfeer van alles dat niets heeft te maken met de drukte van een stad, grote hal of andere vormen van mensenmassa's. DOTF wil graag een zonnig en chill muzikaal verhaal vertellen waarbij het strand het ideale decor vormt. Om deze reden is contact gezocht met de beste strandtent van Hoek van Holland; Zon en Zand. Zij omarmden het idee.

Is dit een feest of maken jullie alleen radio?
Het een is het gevolg van het ander; we gaan radio maken en dat vormt een intiem feest. Wij stellen onze apparatuur op in beachclub Zon en Zand en vanaf 20:00 starten de DOTF DJ's hun back2back sets. Alles is online te volgen via beatsessions.?com en achter de schermen nemen we interviews af met de DJ's. Er is meer dan voldoende ruimte om deze radio show live mee te maken.

Aan welke muziekstyle moet ik denken?
Dit is wellicht de beste vraag. Op vrijdagavond 16 september gaan wij full monty, helemaal tegen de draad in, starten met Swingbeat en Hiphouse. Begin jaren '90 kwam hiphop in contact met house en vormden samen een collectief genaamd 'hiphouse'. De DOTF crew weet dit vergeten kindje van de house natuurlijk feilloos te draaien! Daarnaast staan vooral club classics op het muzikale menu. Denk IT en RoXY, dus denk aan de pareltjes die DOTF al die jaren bleef draaien. De avond zal samensmelten als een overheerlijke muzikale kaasfondue.
Share |