Blanda & Frank Kvitta 4 uur lang back to back

Aanstaande zaterdag wordt Breda getrakteerd op een unieke B2B set van Frank Kvitta & Blanda. Frank Kvitta is al jaren een zeer gerenommeerde naam in de techno scene. Na jaren lang hard techno gedraaid te hebben besloot Kvitta om begin dit jaar weer terug te gaan naar zijn 'roots' en dat is techno. Frank Kvitta maakte zijn belofte waar en tekende diverse releases op labels als Phobiq & Naked Lunch. Frank lanceerde dit jaar ook zijn eigen label 'Red Walls' waar al enorme dikke tracks op uit zijn gekomen.

Blanda draait ook al weer een tijd mee en deelde de laatste jaren het podium met grote namen zoals Len Faki, Dave Clarke en Robert Hood. Sinds zijn debuut op Amsterdam Dance Event staat Blanda in de kijkerd bij veel organisaties en wordt hij vaak geboekt als afsluit act. De skills van Blanda achter de draaitafels zijn ongekend goed en de energie die hij in zijn sets over brengt is hoog.

Blanda tekende ook 2 tracks op het label van Kvitta en sindsdien raakten de twee oud gedienden in gesprek om eens iets samen te gaan doen. Een 'back to back' avond werd op deze manier geboren waarin beide heren zullen laten horen wat ze in huis hebben. Het moet een unieke avond worden waarin je zal horen dat twee hele ervaren dj's Boulevard zullen 'rocken'.

Kaarten komen op 12,50 Euro voorverkoop, als er nog kaarten beschikbaar zijn 15,- Euro aan de deur.
Share |