Hypnotic House - Oldschool Underground Rave

n de beginjaren waren de feesten illegaal, de exctasy goed en de house nog niet opgesplitst in mellow en hardcore. In deze gouden jaren werden muzikale juweeltjes geproduceerd, klassieke tracks die nog steeds dansvloeren vullen. Hypnotic House staat in het teken van deze tijd. Een zinderende avond, met house te techno klassiekers en die old skool vibe.

Claudio di Rocco bouwde als house pioneer zijn reputatie op toen hij in 1992 een thuisbasis kreeg in de Multigroove aan de Elementenstraat in Amsterdam waar hij elke week het publiek weer tot grote hoogtes wist te brengen. The Rapist heeft als resident Dj in Parkzicht gedraaid en zal je meenemen op een wonderbaarlijke muzikale trip door het verleden. Danny D zal je trakteren op een knallende oldschool classics set. Johannes Heil zal je opwarmen met zijn heerlijke trance en techno klassiekers. Deze avond zal ontembaar zijn als een onweersstorm en mag je dus niet missen als je een echte freak bent.

Let op: er zijn slechts 150 kaartjes beschikbaar, deze kosten EUR9,- in de voorverkoop (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via deze link: Paylogic

Als er nog kaarten over zijn, zullen deze op de avond zelf aan de kassa worden verkocht voor EUR11,-.
Share |