Sunnery James & Ryan Marciano zes uur in Escape tijdens ADE

Sunnery James & Ryan Marciano keren wederom terug naar Escape Club tijdens Amsterdam Dance Event. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar kiest het meest bekende DJ-duo van Nederland wederom voor Escape Club, een van de meest legendarische en ook intieme clubs van Amsterdam. Een beperkt aantal tickets zijn in de voorverkoop gegaan.

In de club waar het voor hen allemaal begon zullen Sunnery James & Ryan Marciano op donderdag 20 oktober een zes uur durende set spelen. Naast de 6 uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano staat er ook een aantal speciale gastoptredens gepland, die later bekend worden gemaakt.

Het populaire house-duo heeft tot nu toe een sterk jaar achter de rug. Met hun show 'Sexy By Nature' zorgden de ras Amsterdammers al voor uitverkochte edities in onder andere New York, Miami, Amsterdam en Ibiza, was de 'Sexy By Nature' stage op Creamfields in Liverpool een groot succes en zal het concept ook binnenkort geintroduceerd worden in Azi?. Sunnery James & Ryan Marciano zijn tevens al jaren vaste gasten van Amsterdam Dance Event.

Tickets vanaf ? 20 zijn beschikbaar via Ticketscript.

Line-up
Sunnery James & Ryan Marciano
Gastoptredens
Share |