Quest4Trance ADE 2016

Met trots kondigt Quest4Trance aan dit jaar onderdeel te zijn van Amsterdam Dance Event 2016! In het gloednieuwe, multifunctionele Amsterdam Connect, een uniek kantoor & evenementen gebouw met industrieel karakter, strijken we op zaterdag 22 oktober neer voor Quest4Trance ADE 2016. Die week, als Amsterdam in het middelpunt van tienduizenden dance liefhebbers staat, gaan wij er een mooi trance feestje van maken! Meer informatie -> quest4trance.?nl

De Limited Loyalty Fan ticket is helaas uitverkocht! Nu in de Verkoop de Pre Sale ticket voor slechts ?14! (200 beschikbaar)!

Parkeren doe je in de bewaakte parkeergarage onder de locatie, of je loopt 5 minuten vanaf station Holendrecht. Overnachten kan in het nabijgelegen Fletcher Hotel Amsterdam. Al met al, is dit ??n van de beste locaties die Amsterdam te bieden heeft. Quest4Trance wacht op 22 oktober alle trance liefhebbers in Amsterdam Connected op met een dubbeldikke lichtshow, lasers en natuurlijk een line-up vol toonaangevende DJ's & aankomende talenten. See you at ADE 2016!
Share |