Trance Nation Colsing weekender Lineup per dag

Zoals een paar weken geleden aangekondigd, zal Trance Nation in het weekend van 23 en 24 september het zomerseizoen knallend afsluiten in Beachclub Vroeger te Bloemendaal. De organisatie heeft hiervoor een line-up van wereldformaat weten te strikken. Trance Nation en Beachclub Vroeger laten niks aan het toeval over om er voor te zorgen dat dit weekend niks minder dan legendarisch zal worden. Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat je erbij bent!

De complete line-up voor dit unieke weekender is al bekend en werd zeer goed ontvangen. Het is nu tijd om je te vertellen welke artiesten er op welke dag zullen optreden. De vrijdag staat in het teken van de hardere stijlen binnen de trance klassiekers en op zaterdag 24 september kun je genieten van pure euforie die de beste trance klappers van weleer als gevolg hadden en nog steeds hebben.

Hard Classix Friday
Les Elston en Adam Newman staan beter bekend als Lab 4. Ze zijn begonnen in 1994 en bestormden de scene direct met serieuze hard hitters op iconische labels als Avex, Resist en Tidy Trax. De mannen hebben hun sporen meer dan verdiend en waren headliners op talloze toonaangevende parties en festivals in ondermeer de UK, Australi?, Japan en Nederland. Trance Nation is erg trots om deze helden te mogen ontvangen tijdens de closing weekender.
Frank Zenker a.k.a. Scot Project wordt alom beschouwd als ??n van de stichters van de harddance. Hij staat bekend om het zorgvuldig opbouwen van spanning in zijn tracks en DJ sets waarna hij de dansvloer genadeloos laat ontploffen. Zijn optreden wordt zeker een hoogtepunt! Trance Nation oprichter Chris Cortez zal tijdens dit weekend zijn multi talent showen en op de vrijdag zijn interpretatie van hard trance classix ten gehore brengen. Niet missen dit! JP, Danny D en Fausto hebben allemaal eigenlijk geen introductie nodig. Zeker niet in Amsterdam. Deze harddance veteranen staan erom bekend om altijd en overal de juiste snaar te raken en de boel rigoureus op de kop te zetten. Het internationale karakter wordt kracht bijgezet door DJ Kitten die rechstreeks uit Osaka (Japan) komt ingevlogen en Yariv uit Isra?l. Max E Groove, Riches, Charly & Nazzz, Artento Divini en Zen (special psy-trance classics set) maken de line-up compleet voor deze, bij voorbaat onvergetelijke, vrijdag.

Trance Classix Saturday
Op zaterdag 24 september verwelkomt Trance Nation een legendarisch duo op het podium. Bas & Ram zijn verantwoordelijk voor ontelbare hits en onnavolgbare DJ sets en zullen speciaal voor dit weekend weer eens samen achter de draaitafels staan. Maar dit is natuurlijk bij lange na niet alles. Wat te denken van Mario Pi? (BXR)? Na een afwezigheid van ruim twee jaar komt deze grootmeester eindelijk weer eens naar Nederland. Talla 2XLC is geen onbekende voor de vaste Trance Nation ganger. Vorig jaar was hij duidelijk aanwezig tijdens de Trance Nation editie in de Heineken Music Hall en de organisatie is superblij hem weer te mogen verwelkomen. Gatecrasher's oprichter en resident DJ Scott Bond komt over uit de UK om te doen waar hij goed in is: de dansvloer op de kop zetten met pure trance klassiekers! Zoveel lekkere namen en dan hebben we nog niet eens legendes als Johan Gielen, Fred Baker, Yves Deruyter, Dazzle, Cor Fijneman, Ronald van Gelderen en een solo set van RAM vermeldt. Bij elkaar opgeteld is dit groepje alleen al verantwoordelijk voor een indrukwekkende lijst van bepalende trance hits. De lijst van topartiesten wordt gecompleteerd door Trance Nation's grote man Chris Cortez, Spider Willem, DJ Jurgen en MEM.

De laatste early bird tickets vliegen op dit moment de deur uit en zullen snel uitverkocht zijn.. Aarzel dus niet te lang!

Vrijdag
Artento DiviniCharly & NazzzChris CortezDanny DFaustoJPMax E GrooveMika Kitten RichesScot Project Yariv ZenLive: Lab4
Zaterdag[
Verdeeld Over Vrijdag & ZaterdagBasChris CortezCor FijnemanDazzleFred Baker Johan GielenJurgenMEMMario Pi? RAMRAMRonald van GelderenScott Bond Spider WillemTalla 2XLC Yves Deruyter
Tickets
Early Bird Day Ticket:?24,50 (ex fee)
Early Bird Weekend Ticket:?39,50 (ex fee)
Regular Day Ticket:?32,50 (ex fee)
Regular Weekend Ticket:?59,50 (ex fee)

Tickets bestel je bij Ticketscript
Share |