Latin Lovers viert 11 jarig bestaan ook in Limburg

Elf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 11 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '11 Year Anniversary Tour' door Nederland. Natuurlijk mag de fenomenale Mondial in Beek niet ontbreken, dus Zaterdag 8 oktober kan in de agenda gezet worden!

Latin Lovers wordt niet voor niks het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Met grote podia's op gerenommeerde festivals zoals Dreamfields, Dance Valley, Citymoves, Ultrasonic en top locaties zoals Club Vie Rotterdam, Air Amsterdam, Winkel van Sinkel in Utrecht en het strand van Bloemendaal is Limburg opnieuw aan de beurt voor dit zomerse en tropische concept. De beste artiesten draaien de lekkerste latinhouse vol vocalen en sexy ritmes waarbij stilstaan geen optie is!

De Mondial in Beek is een van de grootste discotheken in de regio Limburg. Met een oogverblindende lichtshow, wervelende special effects, een dik geluidssysteem en de combinatie met het Latin Lovers decor is dit een avond om zeker in je agenda te zetten. Vanwege het 11 jarige bestaan zal Latin Lovers namelijk zo groot mogelijk uitpakken! Naast Latin Lovers in de Main area zal er ook nog een toffe tweede area zijn met de lekkerste eclectische sound.

Line up
Main area2DirtyBaile PhunkChris RoxGenairo NvillaJasper ClashLeroy StylesSam BlansStefan VilijnMC: Patrick BrownR&B areaAY-DMoschinoValentinoYassco
Early bird tickets kosten ?7,- (ex fee) Verkrijgbaar via:
Ticketscript
Share |