B*THERE festival in Den Bosch maakt nieuwe namen bekend

B*THERE festival 2016 breidt de line-up uit met de dynamische space techno groep Yakumo Orchestra, de nieuwste Vlaamse bluesrockband; The Sore Losers en de Banganagangbangers, een groep Tilburgers die bekend staat als de 'Slopers van uit Zuiden'. Drie maal dik feest!

Yakumo Orchestra 

'Board the spaceship' en dans de ruimte in! Yakumo Orchestra is een bijzondere samenwerking tussen het tropical space techno duo Yakumo, vocalist Hiltje Andringa en een club jonge klassiek geschoolde muzikanten. Het resultaat: een opwindende cross-over tussen verschillende muziekgenres, best te beschrijven als klassiek en dance met Afrikaanse invloeden.

The Sore Losers
Ze worden vergeleken met The Rolling Stones, The Raconteurs, The Black Keys en The Stooges. Maar dat is niet nodig. Ze zijn niet te vergelijken. The Sore Losers zijn de nieuwe Koningen van rock. In hun sound hoor je hun voorliefde voor country, blues, garage en rock. Schoenveters vast, keihard losgaan en non-stop genieten!

Banganagangbangers
Voor deze gasten is geen plaat hard, lomp of goor genoeg. Banganagangbangers is een Tilburgs DJ/producers collectief dat Bass music combineert met een energieke performance. De laatste jaren zetten de mannen Paaspop, Solar en Mysteryland op hun kop. Ze beloven beukende beats en het beste feestje!

Tickets
Tickets voor B*THERERE festival zijn te koop via www.b-there.nl/tickets/. Een pass?-partout koop je in de voorverkoop voor ? 13,50. Ook is het mogelijk om kaartjes te kopen voor ??n festivaldag.

B*THERE festival ? music, art, culture. Nog twaalf weken tot B*THERE festival 2016. Twee avonden vol toffe bands, verrassende pop-up acts, vette DJ's en nog veel meer. Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober herrijst B*THERE festival op de Parade, midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. H?t festival in Den Bosch voor muziek, kunst en cultuur.
www.b-there.nl/
Share |