Gratis Achterlijke Herrie in Groningen

Een verjaardag met ballonnen, slingers, drank en lachgas; achterlijker kan het niet of wel? Achterlijke Herrie is een splinternieuw hardcore-concept in Groningen en laat het nou net de verjaardag zijn van Mastermind & Dark Noise.
Natuurlijk zijn ze niet op dezelfde dag jarig. Mastermind is in december jarig en Dark Noise in oktober en gezamenlijk een feest vieren leek hen wel wat.

Ook voor Treble Of Music is dit een nieuwe mijlpaal, het is immers al twee?nhalfjaar geleden dat zij een evenement hebben georganiseerd. Evenementen organiseren blijkt wel door de aderen van de jongens achter deze organisatie te stromen. Ze kiezen ditmaal voor een klein concept dat hopelijk steeds groter kan gaan groeien.
De jongens achter de organisatie maakt het in ieder geval niks uit. Zij willen juist een leuk en gezellig feest voor iedereen. Daarom rekenen ze tijdens de eerste editie van Achterlijke Herrie geen entreegeld. Er wordt nu eerst gekeken hoeveel het concept gaat aantrekken qua publiek. Wel geven ze aan: vol is ook echt vol dus ben er op tijd bij.

De line-up is als volgt.
Prescription
Mastermind
Dark Noise
The Individual
Vreestyle
The Revolution
D-future
Critical-T
Xtreme
F!xx-It
Hosted by: Emilio
Share |