Soixante Neuf 14 Year anniversary

Wat begon met een huisfeestje aan de Amsterdamse grachten, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken urbanconcept in Nederland ?n het buitenland! In de maand september viert Soixante Neuf alweer haar '14 year anniversary'! De aftrap is op zaterdag 27 augustus in Red, Leeuwarden. Ze zullen deze avond met niemand minder dan I am Aisha vieren. Welbekend van haar hits 'Zulke Dingen Doe Je' met Dio en 'Squat' met Faya & F1rstman. Daarnaast hebben ze alleen maar toppers als Abstract, Smash & Aries, Mitchell Supreme and the one and only Rodney Music om jullie door deze anniversary avond heen te leiden!

Soixante Neuf 058 heeft als doel om Leeuwarden op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 27 augustus zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de aankomende editie:

AbstractMitchell SupremeRodney MusicSmash & AriesLive: I am AishaMC: Lirical
Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (voorverkoop) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript. De hosting wordt gedaan door Samantha (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |