Kijk jij uit naar Morgen?

Kijkt iedereen alweer uit naar de volgende Morgen? Op zondag 4 september zal dit zomerse zondagevent aan de Zevenhuizerplas het seizoen afsluiten met een speciale 'Closing Summer Edition'. Nog een keer naar Beachclub 57, genieten bij de Rottemeren aan de voet van Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we cre?ren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Op deze manier is het altijd een goede Morgen!

De Closing Summer Edition is het moment waarop iedereen na de zomerse activiteiten in binnen -en buitenland nog even bij elkaar komt op een tof feest. Nog even nagenieten van de festivals, de vakantie verhalen en alle spontane dingen die we met elkaar gedaan hebben en met elkaar willen delen. Nog een keer een samenkomen voordat de herfst weer aanbreekt, want als Nederlander benut je natuurlijk optimaal de zonnige zondagen! Een zomer hebben we nog niet echt gehad, maar bij Morgen beleef je altijd alles net even iets anders door de prachtige locatie van Beachclub 57!

Altijd overdekt!
Belangrijk detail is dat het event altijd doorgaat, want bij slecht weer (waar de organisatie uiteraard niet vanuit gaat) is het overdekt en wel op gepaste wijze zodat iedereen droog staat, maar toch de sfeer, uitstraling en beleving kan genieten van alles wat Beachclub 57 zo uniek maakt!

Lekkere funky house, vocalen en de echte beach vibe, dat is waar Morgen bij Beachclub 57 voor staat. Tijdens de 'Closing Summer Edition' staan de helden Leroy Styles, Vinny James, Illfort Grantz, Chris Rox, Jasper Clash en Richard Penning achter de draaitafels voor pure kwaliteit. De dag en zonsondergang zal gehost worden door MC Patrick Brown. Kortom, een line-up van hoog niveau!

Vroege vogel tickets
Voor de snelle beslissers, de fans van het eerste uur en de die-hard fanaten voor het Morgen feest zijn er in een beperkte oplage 'vroege vogel' tickets beschikbaar. Deze kosten maar 10 euro (maximaal 4 per persoon) en kun je online bestellen via Ticketscript. Wanneer deze zijn uitverkocht start de normale voorverkoop en deze kaarten kosten 15 euro (ex fee)

De deuren van Beachclub 57 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.
Share |