Straf_werk lanceert twee ADE avonden

Vandaag maakt Straf_werk haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet ??n, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van Straf_werk. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.Straf_werk - ADE Day 1
Voor de eerste nacht heeft de organisatie een selecte groep van haar favorieten artiesten uitgenodigd. Zo zijn o.a. De Sluwe Vos, Finnebassen en Paul Woolford van de partij. Ook heeft de organisatie gekozen om een geheel nieuwe act aan de line-up toe te voegen. Het Amsterdamse duo Cubicolor gooit hoge ogen bij artiesten van wereldniveau. Hun laatste EP "Falling" schiet omhoog in de hitlijsten en is geremixt door Kompakt's paradepaardje Robag Wruhme.

Straf_werk - ADE Day 2: Knee Deep In Amsterdam X PIV Records
Record labels Knee Deep In Sound en PIV Records zijn op zaterdagavond te gast. De eerste zaal wordt gehost door het label van publiekslieveling Hot Since 82. Vooruitstrevende housemuziek voor the next generation, dat is waar het om draait bij Knee Deep in Sound! Een richting die naadloos aansluit bij de artiesten die Hot Since 82 vergezellen. Onder andere Eats Everything, Noir en Guti zijn voor deze zaal uitgenodigd. Na Ibiza, New York, Londen en andere grote steden zal het voor het Engelse label haar grootste Knee Deep in Sound editie worden.
Straf_werk's resident Prunk is labeleigenaar van PIV Records en verzorgt de tweede zaal. Het Amsterdamse house label is opgericht als platform voor jonge getalenteerde producers. Naast Prunk zullen o.a. Phil Weeks en Kevin Over op het podium staan.

Locatie
Rauw en authentiek dat zijn de kernwoorden van De Kromhouthal. Waar vroeger fabrieksmotoren op volle toeren draaiden en de fabrieksarbeiders de baas waren, is het nu aan Straf_werk! Gewapend met verrassende visuals en een speciale lichtshow belooft Straf_werk een onuitwisbare ervaring te worden tijdens Amsterdam Dance Event 2016.

Kaartverkoop ADE
Tickets zijn te koop via de website: www.strafwerk.org
Share |