Containerbar Noord opent met tropische temperaturen

De tijdelijke bar op het Noordplein in Rotterdam, gebouwd van zeecontainers, opent van donderdag 25 augustus tot en met zondag 4 september haar deuren. Ondernemers Frank Dros (organisator Blijdorp Festival en onderdeel van dj-duo Nino & Frankie) en zijn zus Tahn?e Dros gaan tijdens een pilot van twee weken kijken of het concept aanslaat en hiermee bepalen of het haalbaar is om volgend jaar voor een langere periode open te gaan.

De opzet van deze openluchtbar is heel simpel, rauw en gezellig. Door middel van het stapelen van een aantal zeecontainers krijg je een opvallende constructie. In deze constructie wordt een bar gebouwd en een terras. Bezoekers kunnen hier de laatste mooie zomerweekenden van het jaar doorbrengen en genieten van een variatie aan ijskoude biertjes van Warsteiner, eerste klas koffie van Lokaal Espresso, burgers van de grill (vlees & vega) en muziek van lokale helden.

Tijdens de eerste dagen van het evenement worden temperaturen van wel 30 graden verwacht. De organisatie geeft aan extra parasols neer te zetten en daarnaast ijs en extra koude drankjes te serveren. De entree is gratis en de bar is elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 23.00. Met uitzondering van zaterdag 3 september; Vanwege Rotterdamse Oogst (ook op het Noordplein) is de openingstijd dan 17.00.
Share |