#WeAreTrance bij Beachclub Fuel met Ferry Corsten

Ferry Corsten zal op zaterdag 3 september terugkeren naar Beachclub Fuel voor een exclusieve, vier uur durende trance set! Met de subtitel #WeAreTrance laat het evenement nauwelijks ruimte voor twijfel of discussie. Ferry's sound kan weer volledig onder trance gerekend worden. Getuige zijn laatste releases terug in zijn comfortzone en misschien wel overtuigender dan ooit! Corsten 2.0 of misschien inmiddels wel 6.0 Ferry Corsten.

Support acts
Ook de twee support acts staan dit jaar in het teken van Trance. Het duo Solis & Sean Truby zal vanuit de UK worden overgevlogen. De tweede support act komt uit Spanje en luistert naar de naam Dimension. Beide acts hebben inmiddels een groot aantal hits bij Flashover records op hun naam.

Tickets
De Early Bird tickets voor dit evenement zijn al weer een tijdje uitverkocht. Momenteel zijn de laatste reguliere tickets in de voorverkoop voor een prijs van ?25. Er zijn ook nog een beperkt aantal tickets voor de speciale BBQ voorafgaand aan het event. Tijdens deze unieke BBQ zullen twee finalisten van het RTL 4 programma grillmasters het eten verzorgen. Reken er dus maar op dat er een hoop lekkers van de grill af zal komen!
Share |