De Marktkantine maakt ADE programma bekend

Met nog twee maanden te gaan voordat Amsterdam geel en zwart kleurt voor het Amsterdam Dance Event, maakt Marktkantine haar volledige ADE programma bekend. Een diversiteit aan artiesten passeert de revue met onder andere Pan-Pot, DJ Harvey, Surgeon & Lady Starlight, Mano le Tough en John Talabot. Met in de vooravond op zaterdag een niet te missen ADE special: P:anorig.

Marktkantine zoekt met dit programma de muzikale breedte op met een diversiteit van verschillende genres. De labels Maeve en Hivern Discs zijn terug op zaterdag en zondag, waar DJ Harvey vrijdag voor zijn rekening neemt. Het was vrij duidelijk na de legendarische avond van afgelopen mei dat Harvey een perfecte match zou zijn om het ADE weekend mee in te luiden. En dat maar liefst 9 uur lang.

Op zaterdag starten we met een indrukwekkende ADE special: P:anorig, een unieke samenwerking tussen Francesco Tristano en Derrick May waar klassiek en elektronica elkaar ontmoeten. De geboren muzikant Tristano tilt zijn live-techno show met dit concert naar een volgend niveau. Schaduwen die ontstaan middels gebruik van minimalistisch licht door Mau Morg? zorgen voor de visuele begeleiding van dit muzikale en artistieke spektakel.

Volledig programma
Woensdag 19 oktober
Pan-Pot presents Second State, Stephan Hinz, Amelie Lens, Joey Daniel, Benny Rodrigues, Boris Werner
Tijd: 23.00 ? 07.00 | Techno

Donderdag 20 oktober
Surgeon & Lady Starlight (live), Parassela (Blawan & The Analogue Cops), James Ruskin (live), Headless Horseman, Sleeparchive (live), Bas Mooy
Tijd: 23.00 ? 07.00 | Techno

Vrijdag 21 oktober
DJ Harvey (9 Hour set)
ESP Institute: Young Marco, Moscoman, Lord Of The Isles (live), Lovefingers
Tijd: 23.00 ? 08.00 | House & Disco

Zaterdag 22 oktober
ADE special concert: Francesco Tristano presents P:anorig feat Derrick May
Tijd: 18.30 ? 21.00 | Klassiek meets Elektronica

Zaterdag 22 oktober
Hivern Discs with John Talabot, Axel Boman, Dorisburg (live), Eduardo De La Calle (live), Benedikt Frey, Marvin & Guy, Cleveland (live), Marc Pi?ol
Tijd: 23.00 ? 08.00 | House & Techno

Zondag 23 oktober
Maeve with Mano le Tough, The Drifter, Baikal, Gilb'r, Mattheis
SoHaSo with Konstantin Sibold, Nuno dos Santos, Tsepo, Love Over Entropy, Mathias Schober
Tijd: 21.00 ? 07.00 | House & Techno
Share |