Latin Lovers trapt elfjarig bestaanstour af in Club Vie

Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '11 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 september in Club Vie te Rotterdam waar de kick-off zal plaatsvinden van de landelijke tournee!

Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de visite avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en Andersom ook! Uiteraard zal er voor deze unieke avond een extreem dikke programmering op het menu staan, maar deze blijft nog even geheim.

Presale & ladytickets
Normale kaarten kosten (hoe kan het ook anders) 11,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn te bestellen via Ticketscript en kosten 17,50 euro (ex fee) Let op, er zijn maar beperkt aantal Ladyickets beschikbaar voor het 11 jarige bestaan dus wees er snel bij want ook bij deze geldt..op = op!

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 11 jarige bestaan op zaterdag 24 september in Club Vie?
Share |