Veel te beleven in de hardere stijlen area's op Pleasure Island festival

Afgelopen zaterdag sloten de Freestyle Maniacs af op de Crazyland stage op Dance Valley. En wat een afsluiter was dat! Met een megadikke set mochten de jongens zelfs een uur langer doorgaan van Dance Valley. De mensen bleven staan en wilden niet weg. Het was gewaagd om met freestyle af te afsluiten maar de organisatie van Crazyland weet als geen ander dat Crazyland en de hardere stijlen heel goed samen gaan. Wie ooit op Crazyland is geweest weet als geen ander dat de grote achterzaal bomvol staat en er niemand meer bij kan. Lekker stampen en uit je dak gaan tot de late uurtjes in de Hemkade. Wie heeft dat nou niet ooit gedaan? Dit jaar heeft de organisatie buiten hun eigen Crazyland sound ook heel veel hardere stijlen area's op Pleasure Island. Hieronder een rij met de hardere stylen area's en de dj's daarbij:

Hardclassics (line-up nog niet volledig)
Deepack
Isaac
Luna
Pavo
Alpha?

Decade 1990-2000
Bass-D
Gizmo
Ruffneck
Flamman & Abraxas
Rob
Evalyn

Timelock Freestyle
Darkraver
Dr. Rude
Freestyle Maniacs
Genius
Outsiders
Panic
Yves

Oldschool Gangsters
Rob
Stanton
Francois
Critical Mass
Bountyhunter
T-one
YvesWil je bij Pleasure Island zijn op 10 september? Dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over drie weken en de kaarten gaan nu in een recordtempo. De early bird VIP is nu helemaal uitverkocht en de early bird van €30 is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan! Daarna wordt het de normale prijs van €35. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank, vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog via Ticketscript, Paylogic of koop je kaartje bij een van alle Primera's in Nederland en speel op safe.

Pleasure island festival staat garant voor het beste entertainment, de ultieme sfeer en gezelligheid met veel leuke extra's en de allerbeste muziek. Dat heeft de organisatie met de hosting op Dance Valley wel bewezen. Ze zijn er klaar voor. Voor iedereen die nog vragen heeft over het feest kan je onderstaande trailer kijken. Eenmaal geweest kan je niet wachten tot de volgende editie!

Share |