Pathfinder neemt afscheid met gratis festival

2016 Is het jaar waarin Pathfinder tien jaar bestaat, het jaar waarin Pathfinder zijn vetste indoor editie mocht beleven, maar tevens het jaar waarin ze hun laatste feest gaat geven. Pathfinderfestival wordt een laatste knipoog naar de dancescene, een laatste muzikale groet richting het geliefde Zutphen en vooral een laatste eerbetoon aan jullie als gewaardeerde en hondstrouwe bezoekers.

Pathfinder is van mening dat ze in tien jaar tijd dat eruit hebben gehaald wat erin zat. De legendarische avonden met DVS1 zal Pathfinder nooit vergeten. Nu niet en over dertig jaar nog niet. Legaal, illegaal, Bronsbergen, Koelhuis, De Mars. Erick E in De Bunker in Amsterdam in samenwerking met Crackhouse, Dockhouse in Deventer, De draaiende Chinees, warmtekanonnen in een loods, bbq's, cocktails, het eten van Geert, de gastvrijheid van Melvin, Sound Solutions, de parachute, De De Sluwe Vos van klein naar groot, Brent, Invite, Jason & Pete, locaties, gemeente, bezwaarschriften, asbest, opbouw, afbouw, afters, vrijwilligers, jullie. Pathfinder gaat het allemaal missen. Maar vooral de gezelligheid onderling, het typische oosterse sfeertje, het gelach als gevolg van de flauwe grap. Dat is waarom de organisatie Pathfinder tien jaar lang met heel veel liefde en plezier heeft kunnen organiseren. En dat wil Pathfinder nog ??n keer met z'n allen bewerkstelligen. Kortom.. een Lach! Geen traan.

Het aller- allerlaatste Pathfinderfestival gaat plaatsvinden op zaterdag 20 augustus. De line-up zal bestaat uit de volgende artiesten: Gwandoya, Qindek, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Deciliters, Bex & Shonuf, Jurre Verholen, Ferdi Blankena, Ronnie Baxter, Twee Meter Peter, Harm Rhebergen, Mango, LEFI, Camiel Daamen, Gewaagde Zwagers, JAIPA, Jason Shae, Franky Wenno, Gohan, Dean High, Immanuel de Jong en nog een wereldtopper als secret act. De entree is voor alles en iedereen volledig gratis.

"We hopen dat jullie ons allemaal komen uitzwaaien en we er een machtig mooi slotakkoord van maken."

De verwachting is dat het weleens druk zou kunnen gaan worden. Vanuit de gemeente is een maximaal aantal bezoekers gekregen. De organisatie wil alle die-hard Pathfinders de mogelijkheid geven om hierbij aanwezig te zijn. Je kan daarom een ticket halen voor 10 euro. Bij binnenkomst op 20 augustus krijg je hiervoor 4 munten terug. Je bent dan zeker van binnenkomst! Op de dag zelf kan je ook gratis binnenkomen als er nog plek is. Kaarten zijn beschikbaar via de site
www.pathfinderfestival.nl.
Share |