Lucas & Steve huldigen medaillewinnaars in Rio

Het Nederlandse DJ duo Lucas & Steve, bekend van de zomerhit 'Summer on You', heeft afgelopen weekend het Holland Heineken House op zijn kop gezet. De jongens hadden de eer om de gouden medaille winnaars te huldigen. Ze trakteerden de winnaars en het publiek op een zomerse overwinning set, waarbij het dak er bijna letterlijk af ging. Na dit optreden heeft het duo hun reis in Brazili? vervolgd en stonden ze te draaien voor tienduizenden mensen op een van de grootste festivals ter wereld: Federal Music Festival in Brasilia.

Lucas & Steve behoren tot de nieuwe generatie DJ's en gooien wereldwijd hoge ogen. Het net uitgebrachte nummer 'Summer on You', dat ze samen met Sam Feldt hebben geproduceerd, is bestempeld tot d? zomerhit van 2016. Het nummer staat momenteel hoog in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten en heeft al bijna 10 miljoen streams op Spotify. De mannen vliegen op dit moment de hele wereld over en werden dan ook gevraagd om te komen draaien in het Holland Heineken House. Ze waren dolenthousiast: "Het was een ongelofelijke grote eer om te draaien voor deze grote sporthelden en het Nederlandse publiek. Dit maak je maar een keer mee, wat een energie!" aldus het duo.

Na het optreden in het Holland Heineken House vlogen Lucas & Steve meteen door om op een van de grootste festivals ter wereld te draaien: Federal Music Festival. Hiernaast zijn ze deze zomer te zien op Creamfields Festival in Engeland, draaien ze in Ushua?a op Ibiza en hebben ze hun eigen evenement: Skyline Sessions tijdens Amsterdam Dance Event in oktober.
Share |