Laatste early bird kaarten voor €30 voor 12 uur lang Pleasure Island festival

Tegenwoordig zijn mensen kieskeurig en kiezen ze voor kwaliteit, want je kunt je geld maar ?n keer uitgeven en daar plukt Pleasure Island festival de vruchten van. Dit jaar is voor veel festivals een tegenvaller. De hoge entreeprijzen worden niet meer geaccepteerd. Ook de kwaliteit werd minder en minder en daarom was 2016 een strop voor veel organisaties. Mensen willen waar voor hun geld. Pleasure Island festival is een festival met wel normale prijzen. Nu nog steeds kan jij je kaartje kopen voor maar €30 in de early bird. De normale prijs wordt €35. Ook de servicekosten zijn van een normaal niveau. Wil je als VIP met de onderstaande extra's?

DVD CD BOX bij ingangGadget bij ingangVIP entreeCadeautje bij ingangChampagneOestersSushiFruitLuxe hapjesMassageVIP deckChocoladefonteinVIP barIJsjesSnoepExtra veel lounge-plekken
Dan betaal je maar €40. Voor een festival met 7 stages, de beste dj's en ook nog eens vol met extreem veel entertainment en de mooiste decors! Koop jouw ticket via Ticketscript, Paylogic of bij een Primera-winkel in Nederland.
Share |