D-Sense Events en The Dome slaan handen ineen voor Determination

De Utrechtse hardstyle organisatie D-Sense Events en The Dome gaan een samenwerking aan. Deze samenwerking zal starten met het hardstyle-concept Determination op 17 september 2016 in The Dome, Arnhem.

Eerder is in The Dome al A2 Unstoppable geweest en zal er ook een Theracords classic night plaatsvinden. Mede hierom is The Dome een zeer passende locatie voor een organisatie als D-Sense Events. Beide partijen staan voor het bieden van een bijzondere beleving aan haar bezoekers. "Wij geloven dat een dance event meer is dan 'just a normal night out'. Daarom werken we samen met nieuwe talenten en besteden we maximale aandacht aan de show om zo elke bezoeker een unieke beleving te geven", aldus Steven en Joost, oprichters van D-Sense Events.

Sensationele ervaring
The Dome is de enige locatie in Nederland met een 360 graden, 3D video mapping. Het interieur is volledig afgestemd op het geven van een sensationele ervaring aan haar bezoekers. In deze locatie wordt 17 september 2016 het nieuwe hardstyle-concept Determination gelanceerd.

Determination - The Wave Of Destruction
The world is threat by physical violence, natural catastrophes and financial crises. Fear and confusion is created. The trend is changing slowly and masses of people feel uncertain in their personal space. They want us to feel frightened. That we interrupt our normal way of life. From here it's every man for himself. So what are you gonna do? Fight or flight? It's time for Determination.
Tickets
De Blind Early Adapter tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor maar ?7,50 exclusief servicekosten. Met dit ticket kan je met twee mensen naar binnen voor de prijs van ??n! Verzeker jezelf van een ticket via www.dsense-events.com/tickets. Er zijn maar een zeer beperkt aantal tickets voor deze prijs dus verzeker jezelf snel van een Blind Early Adapter ticket!
Share |