LET haalt Nachtdigital en Klockworks naar Amsterdam tijdens ADE

Voor hun zesde deelname aan het Amsterdam Dance Event nodigt LET op zaterdag 22 oktober Nachtdigital uit. Het Duitse festival in Olganitz, dat dit weekend weer plaatsvindt, wordt al jaren bezocht door de Amsterdamse organisatie. Een selectie van artiesten die de afgelopen drie jaar op het festival stonden zijn dit jaar uitgenodigd om in H7 Warehouse tijdens ADE te draaien. Niemand minder dan ATEQ & Steffen Bennemann, Barnt, Sandrien & Carlos Valdes, Rude 66 en Dollkraut staan op het menu.

"Bij ons en voor een groot deel van onze achterban staat Nachtdigital bekend als het beste festival dat er is. Door de goede klik die we met het team hebben, is de flirt al een paar jaar gaande", aldus Kolja Verhage van LET.

Op zondag sluit LET het Amsterdam Dance Event af in stijl met een veertien uur lange technomarathon in H7 Warehouse. De Amsterdamse organisatie werkt dan samen met Klockworks, het befaamde label van Ben Klock. De line-up bestaat uit DVS1, DJ NoBu, Etapp Kyle, LET resident JP Enfant en Ben Klock zelf.

Die dag bestaat LET precies zes jaar. De organisatie ziet de dag die van 1.00 tot 05.00u duurt qua programmering als het hoogtepunt van die afgelopen zes jaar. Tegelijk geldt de lijfspreuk van de organisatie nog altijd: het ergste moet nog komen!
Share |