Leo's Festival - On The Beach wordt magisch

'Het wordt een magische dag en avond op zaterdag 13 augustus. Dit is er ??n om naar uit te kijken!', stelt Leo Houkamp, de stuwende creatieve motor achter de altijd verrassende Leo's events. ' Zon, zee, strand en muziek zijn de ingredi?nten van de komende Leo's festival ? On The Beach in Hoek van Holland. Zijn spraakmakende en exclusieve danceconcept vindt dit keer plaats aan zee, in de trendy en gloednieuwe strandclub Villa on the Beach. 'Het gaat gegarandeerd een magische middag, avond en nacht worden. Niet alleen vanwege de unieke locatie, de programmering, of omdat we met onze line-up terugblikken op alle voorafgaande twaalf edities, maar vooral ook omdat op die 13 augustus de hemel meewerkt aan een positieve vibe. Er staan die nacht maar liefst zeven planeten op ??n rij. Volgens kenners betekent dat een extra boost voor de ambiance van dit dance concept. Dit wordt een dance-event om niet te vergeten,' verwijst Houkamp naar het festival.

Wereld line-up
Leo's Festival ? On The Beach wordt een meer dan opwindend dagje strand voor liefhebbers van het goede leven, met goede Dj's, zon, lekker eten, strandstoelen en nog veel meer. 'We starten het festival om 14.00 in de middag en gaan - via de zonsondergang - door met het vieren van de zomer tot aan middernacht. We gaan met een line-up van top Dj's, waaronder wereldster Billy the Kit en de Nederlandse dansscene-legende DJ ROOG, toewerken naar vele hoogtepunten.' Uiteraard is resident DJ Le Mar van de partij, maar ook Shermanology, Funkerman, Ferreck Dawn en La Fuente versterken de line-up om dit feest compleet ontspannend, fun en opwindend te maken.' Leo's Festival start overdag om 14.00 en eindigt om 22.00. Vervolgens gaan we binnen door met het bekende Leo's concept zoals jullie van ons gewend zijn, met vip-tafels en alles erop en eraan tot 03.00.

Hipste, meest relaxte strandclub
'Villa on the Beach is echt de perfecte locatie om deze perfecte vibe neer te zetten. Het is niet alleen de hipste, maar ook de meest relaxte strandclub van Nederland. De hele dag gaan we hier de ultieme festival vibe cre?ren met spectaculair entertainment, de mooiste danseressen en prachtig publiek', zegt organisator Leo Houkamp. 'Ik kijk ernaar uit. 'Savonds zullen we binnen doorgaan, met het gebruikelijke Leo's concept wat men van Leo's gewend is.

Deze editie staat weer garant voor de beste beats van de beste dj's en prachtig publiek. En met de meewerkende planeten en sterren aan de hemel, wordt het genieten op zaterdag 13 augustus in de gloednieuwe Strandtent Villa on the Beach op Hoek van Holland.

Kaarten zijn te koop via: www.leoborrel.nl
Share |