Extrema Noir verhuist naar Hasselt

Extrema Outdoor Belgium vindt al zes jaar plaats in Houthalen-Helchteren, dus voor de organisatie was het een logische stap om Extrema Noir dit jaar ook naar Limburg te verhuizen. "Onze fanbase ligt voor een groot deel in Limburg dus gingen we op zoek naar een indoor locatie. We kwamen al snel bij de Ethias arena terecht die qua infrastructuur en polyvalentie perfect aanleunt bij het concept Extrema Noir.", zegt de organisatie.

Noir.
Op Extrema Noir draait alles om de puurheid van de muziek. "We gaan zeer selectief te werk bij het zoeken naar de juiste artiesten en producers die we laten spelen op Noir. Het zijn niet per se grote bekende namen, zoals op Extrema Outdoor Belgium, maar eerder de puristen, de enfants terribles, de speciallekes uit de scene zeg maar", aldus Ugur Akkus, de organisator. " Het is een indoor festival voor de echte elektronische muziekliefhebber, de kenner." Net zoals bij de outdoor edities zal er ook een thema zijn waarin de locatie zal worden omgetoverd, maar welk thema dat juist is, wordt pas later bekend gemaakt.

Twinitg verschillende internationale artiesten en lokaal opkomend talent spelen op drie verschillende podia. Verwacht rauwe technobeats maar ook melodieuze deephouse en meeslepende techhouse. Het Extrema Outdoor Belgium gevoel wordt bovendien doorgetrokken door de Ethias arena echt in te richten als een festival, met foodstands, lounge area's, creatieve randactiviteiten en... een afterparty in de aangrenzende Labyrinth Club.

Het aantal tickets wordt gelimiteerd op 5000. Wees er dus snel bij want op de laatste zomereditie waren er 40.000 bezoekers! De 'pre line-up'- ticketverkoop start op woensdag 10 augustus om 18u30 op Extremanoir.be. Gedurende een kleine maand kan je dan tickets kopen aan ?29. Op 3 september wordt de line-up bekend gemaakt en worden de tickets ?10 duurder. Voor de laatste info en updates surf je naar www.extremanoir.be
Share |