Trance Nation 100% Classics Weekender line-up release


Op vrijdag 23- en zaterdag 24 september is Beachclub Vroeger gewoonweg the place to be voor trance liefhebbers. Trance Nation strijkt dit weekend speciaal voor de seizoens afsluiter neer in Bloemendaal om je te verwennen met alleen de beste trance klassiekers. Twee dagen volop genieten van alle tracks die je eigenlijk vergeten was, maar o zo lekker zijn. Op de zaterdag pure trance klappers en op vrijdag de hardere hits. Het spreekt bijna voor zich dat de organisatie weer zorg heft gedragen voor een internationale line-up om van te smullen.

Speciaal voor dit bijzondere weekend heeft Trance Nation het voor elkaar gekregen om het legendarische duo Bas & Ram weer achter de decks te krijgen. Ze vieren hiermee ook hun 15 jarig jubileum en zullen ongetwijfeld hits als 'The Juice', 'Chimps & Pimps' en 'Alien Threat' ten gehore brengen. Deze eenmalige re?nie is echt iets om naar uit te kijken, maar er is natuurlijk veel meer. Uit Itali? wordt Mario Pi? van het befaamde BXR label ingevlogen zodat hij na twee jaar eindelijk weer in Nederland te bewonderen is. Gatecrasher resident en mede-oprichter Scott Bond komt over uit Birmingham en Max E Groove, Lab4 en Danny D completeren de Engelse delegatie voor deze editie van Trance Nation. Uit Duitsland komen Scot Project en Talla 2XLC naar Nederland om de boel op de kop te zetten en de Belgische delegatie bestaat uit Johan Gielen, Fred Baker en Yves Deruyter. Om het interantionale karakter van Trance Nation n?g meer kracht bij te zetten wordt de Japanse DJ Mika Kitten overgevlogen. En dan zijn we nog niet eens begonnen aan de lijst van toppers uit eigen land: JP, Fausto, Zen en natuurlijk Trance Nation baas Chris Cortez staan allemaal te trappelen om je te verblijden met niks minder dan een heerlijke trip down memory lane tijdens dit veelbelovende closing weekend van Beachclub Vroeger.


Meer dan vijfentwintig topacts verdeeld over twee heerlijke dagen geven de trance-fan de ultieme mogelijkheid om de zomer in stijl af te sluiten. Of je nou van hedendaagse, hardere of classic trance houdt, iedereen zal zeker aan zijn trekken komen met deze line-up. De presale is al vol op gang geraakt en early bird tickets zijn dan ook bijna uitverkocht. Er zijn zowel weekend- als dagtickets hier verkrijgbaar.

Complete line-up:
Bas & Ram, Mario Pi? (IT/BXR set), Scott Bond (, Gatecrasher), Lab4 , Talla 2XLC, Scot Project , Chris Cortez, JP, RAM, Mika Kitten , Yves Deruyter , Fred Baker , Zen (Psytrance classics set), Fausto, Danny D, Spider Willem, Jurgen, Cor Fijneman, Jos?, Ronald van Gelderen, MEM, Max E Groove , Artento Divini, Dazzle, Charly & Nazzz, Yariv , Riches, MC Da Silva.

Tickets
Early Bird Day Ticket:?24,50 (ex fee)
Early Bird Weekend Ticket:?39,50 (ex fee)
Regular Day Ticket:?32,50 (ex fee)
Regular Weekend Ticket:?59,50 (ex fee)
Voorverkoop via:Ticketscript

Meer info: www.trance-nation.nl, www.beachclubvroeger.nl
Share |