Luchtige sixties-topjes, shorts en accessoires

Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.?nl. Ook in de zomermaand augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel spektakel beloven. Het wordt een lekkere maand met verhitte feesten dus wij adviseren je om je luchtige kleding alvast uit de kast te trekken!

Vrijdag 5 augustus 2016 - BAR Poolparty
Heb jij een mooie beach body gekweekt en hou je wel van een feestje? Dan kun je een dansje gaan wagen bij BAR in Rotterdam. Woody & Post zijn het muzikale Baywatch team voor de avond! Zij zullen zorgen voor zomerse deuntjes en zwoele mixes in club BAR, dat gevuld zal zijn met gezellige ballondiertjes en emmers vol Mojito's en Cuba Libre! Dus tover je beachwear maar tevoorschijn en doe nog een paar last-moment-push-ups. Het wordt een spetterende avond!

Zondag 7 augustus 2016 - Brasil White Festival
Ben jij een echte latin-lover? Dan moet je hierbij zijn! Het wordt namelijk een heerlijke avond in Amsterdam op het Brasil White Festival. Onder het genot van een lekkere caipirinha, mooie mensen en een lekkere sfeer kun je losgaan op latin, house, percussion, reggaeton, kizomba, bachata en nog veel meer exotische muzikale genres. Pas op dat je niet knoeit met eten of drinken! De dresscode is namelijk wit/blanco. Als vrouw kom je in een leuk wit jurkje of classy hotpants met een lange top. Mannen komen in een luchtige witte (korte) broek en een witte blouse of een net wit shirt. Tot slot nog een greep uit de line-up: MC Jeany, Peter One, D-Rashid, Jay Da Silva en Badguys. Sounds like a good party right?!

Zaterdag 13 augustus 2016 - Wet 'N Wild Beachparty
Alphen aan de Rijn maakt zich op voor een van de gekste zomerfeesten in augustus, Wet 'N Wild Beachparty. Niemand minder dan MC Gee zal het event hosten, waar Gregor Salto, D-Rashid, Lady Bee, Simon Kidzoo, Toman, Franky Ferrero, Artur Lima Ramos en ROOG b2b Erick E. de DJ-booth onveilig zullen maken met House en Eclectic! Het wordt meer dan een volwaardig dagje strand, met lekkere hapjes, drankjes, ijsjes een photobooth en nog veel meer! Het is een zomerfeest, dus kom in je Beach Chic outfit en geniet van een avondje strand in Alphen!

Vrijdag 19 augustus 2016 - Less is more
Er is er een jarig, hoera, hoera! Het is tijd voor een Bday Bash van Les Rowness! Club BED in Rotterdam is er klaar voor, de line-up is er klaar voor, nu jij nog! Over de line-up gesproken, deze bestaat uit Biggi, Les Rowness, Team Rush Hour, Babel-Ish, Nigel Hey en nog veel meer artiesten die hun skills zullen vertonen. Ook MC D-Jay is van de partij als host dus het kan niet meer misgaan! Wat kleding betreft is het heel simpel: 'Less is More', maar het moet niet te ordinair worden. Dus hou het vooral simplistisch, met mooie pasvormen, fijne materialen en uniekleuren. Vergeet ook zeker niet te denken aan accessoires. Houd wel in gedachte dat wanneer je teveel accessoires toevoegt, je totale outfit een beetje 'too much' kan worden. Onthoud: less is more.

Zondag 21 augustus 2016 - LatinVillage Festival
Voordat de zomer weer vertrekt nog een vet festival meepakken? Latin Village is the place to be op 21 augustus. Latin, house, urban, electro en eclectic zullen door de speakers knallen in Spaarnwoude, waar je het ultieme vakantiegevoel zult beleven. De latin beats zijn lekker warm, dus wat kleding betreft kun je 'Hippie Chic' of 'Festival Chic'. Voor de Hippie Chic dresscode geldt: overdaad schaadt...nooit. Ruimzittende kleding kan gewoon; zelfs met patronen en kleurcombo's waar je ogen pijn van doen. Ook accessoires mogen niet ontbreken, met grote kettingen, hoofdbanden en zonnebrillen. Festival Chic gaat mee in de trend van de vele festivals die wij massaal bezoeken. Ga lekker creatief, hip, jong en zomers! Kies bijvoorbeeld voor een hip overhemd of T-shirt met een leuke print. Je maakt de look chic door te combineren met een jasje en nette chino. De line-up is gruwelijk en de kaarten gaan nog sneller dan de hype van Pok?mon Go! Wees er dus op tijd bij!
Share |