Winter Park start dit weekend voorverkoop

Damen und Herren, zomerse hitte schreeuwt om verkoelend nieuws! Jetzt geht's los want zaterdag 5 november 2016 keert Winter Park Festival terug op Aquabest bij Eindhoven! Van 13:00 uur tot 23:00 uur vliegen de opblaaskrokodillen tussen de kilo's confetti de verschillende festival tenten in en kunnen bezoekers, gewapend met de meeste foute skipakken, mutsen en geitenwollen sokken, weer ongegeneerd uit hun plaat gaan op de lekkerste freestyle, eclectic, hardstyle en techno beats. De pre-sale voor Winter Park Festival start op zaterdag 30 juli om 12:00 uur met een beperkt aantal -10?C tickets. Bevries zaterdag 5 november in de agenda voor een legendarische apr?s-skivakantie in eigen land! Lees snel verder voor meer info over Winter Park Festival en natuurlijk de IJskoude pre-sale!

Mainstage powered by Caf? Costa
Het gezelligste feest caf? van Eindhoven heeft zich met een piste bully een weg weten te banen van de feesttent naar de Winter Park Mainstage. Aankomende editie host Caf? Costa dan ook de grootste area op Winter Park Festival. Met een overdosis aan gekkigheid, opblaasdieren, confetti, lederhozen en slagroomtaarten bevindt iedereen zich op glad ijs en komt niemand ongeschonden van deze zwarte piste.

Kletskoek
Net als voorgaande jaren host Kletskoek een heerlijke Deep- en Techhouse stage en is daarmee de perfecte area om na een stevig potje bierpong in de ijzige kou de innerlijke kachel weer even lekker op temperatuur te laten komen. Na verschillende hostings op Lakedance en natuurlijk een eigen stage op Winter Park Festival in 2014 & 2015, heeft Kletskoek meer dan voldoende piste ervaring om op 5 november opnieuw voor goud te gaan.

Raushaus
Vorig jaar ge?ntroduceerd als kleine berghut op de oefenpiste maar op 5 november transformeert de Raushaus naar een volwaardige Hardstyle stage alleen toegankelijk voor de echte waaghalzen. Koukleumen zit er zeker niet in want bij de Raushaus gaan van het begin tot het einde alle remmen los en stijgt de temperatuur tot ver boven het vriespunt!

Pre-sale
Zaterdag 30 juli om 12:00 uur start de exclusieve pre-sale van Winter Park Festival met de verkoop van een beperkt aantal -10?C Early Bird tickets voor maar ?19,50 (ex fee). Wees er snel bij want de tickets met 10 euro korting verdwenen vorig jaar in twee dagen tijd als sneeuw voor de zon. Zodra de -10?C Early Bird tickets zijn uitverkocht, gaan direct de -5?C Early Bird tickets voor maar ?24,50 (ex fee) in de verkoop. Als ook de laatste Early Bird tickets de weg naar het dal hebben gevonden gaan de 0?C regular tickets in de verkoop. Regular tickets zijn te verkrijgen voor ?29,50 (ex fee) en zijn net als de pre-sale tickets gemakkelijk te verkrijgen via www.winterparkfestival.nl

Fase 1:-10?C Early Bird tickets ? 19,50 (ex fee)
Fase 2:-5?C Early Bird tickets ? 24,50 (ex fee)
Fase 3:-0?C Regular tickets ? 29,50 (ex fee)

Tickets zijn vanaf 30 juli 12:00 uur te verkrijgen via Ticketscript.
Share |