Hard Dance Event groeit en verhuist

De hardere stijlen van de dancemuziek zijn mateloos populair en ook wereldwijd geniet het hardere werk steeds meer aanzien. Na de volledig uitverkochte zesde editie van Hard Dance Event in de Melkweg werd duidelijk dat een upgrade nodig was. Om tegemoet te komen aan alle vraag, zal HDE verhuizen naar een grotere locatie. Op 20 oktober 2016 vindt de zevende editie plaats in de Tolhuistuin. Hier kunnen meer bezoekers de panels en masterclasses bijwonen en de locatie is ook nog eens gemakkelijker te bereiken. Daarnaast kan in de Tolhuistuin ook gegeten worden en de afsluitende borrel duurt langer dan bij vorige edities.

Code Black
Corey Soljan, beter bekend als de Australische hardstyle-artiest Code Black, zal aanwezig zijn voor een masterclass. Soljan onderscheidt zich als een verfijnd producer met een eigen geluid en is een echt voorbeeld voor vele ambitieuze en aanstormende hardstyle-talenten. Tijdens zijn masterclass zal Corey de ins en outs van het vak aan jonge producenten tonen en uitleggen. De rest van het programma zal op een later tijdstip worden aangekondigd.

HDE is een samenwerkingsverband van Amsterdam Dance Event, b2s, Buma Cultuur, Lose Your Mind, Platinum Agency, The Wishlist Agency en Q-dance. Tickets kosten ?30.
Share |