Amsterdam Halloween Superheroes

Voor de achtste keer op rij vindt Amsterdam Halloween plaats op het Westergasterrein in de hoofdstad van Nederland. De WesterUnie, Transformatorhal, ?n de Westerliefde vormen tijdens dit Halloween weekend het toneel van intergalactische superhelden.

Bezoekers zijn liefhebbers van het eerste uur en trekken eind oktober massaal en tot op het bot verkleed richting het Westergasterrein. De vorige editie was dan ook ruim van tevoren uitverkocht!

Kom dit jaar als Spiderman en hang de hele nacht aan de bar terwijl Captain America de beveiliging een handje helpt. Invisible Man heeft de hele avond zelfservice achter de bar en bij Catwoman is elke vent in een handomdraai 'whipped'. Lauw biertje? Gelukkig staat Iceman even verderop! Natuurlijk mogen bezoekers ook hun Halloween fantasie de vrije loop laten, zolang ze maar verkleed komen.

Het Transformatorhuis wordt gedomineerd door de mannen van Kris Kross Amsterdam, Deze superhelden gaan Kris kras door de beste classics, 90's & early 00's hits, van Michael Jackson tot Ace of Base, van Salt n Pepa tot Chaka Khan.
De WesterUnie is op deze avond speciaal voor superhelden met een liefde voor techno en techhouse. De line-up in de Westerliefde houden ze nog even geheim, maar je kan er op rekenen dat het qua muziek voor iedere wat wils is.

Een beperkt aantal 'Early Bat' tickets is vanaf 28 juli (20.00 uur) voor 19,50 verkrijgbaar via Ticketscript. Als je er supersnel bij bent, is je ticket supergoedkoop!

meer info: www.amsterdamhalloween.nl
Share |