Volt is terug en nodigt het Rotterdamse label Blendits Audio uit

De jongens van Volt Events hebben de smaak goed te pakken en halen weer een groot drum&bass label naar Terneuzen. Met verschillende internationale DJ's, maar zoals altijd ook lokale talenten. Helaas zijn de artiesten nog geheim, maar deze worden binnenkort bekend gemaakt! De eerste 50 tickets zijn verkrijgbaar voor ?8,50 daarna zijn de voorverkoop tickets ?10. Iedereen is welkom vanaf 21:00 en ze gaan door tot 04:00.

Blendits
Blendits is opgericht in 2010 en groeide al snel uit tot een van de bekendste drum&bass feesten in Nederland. In 2013 hebben ze een eigen muzieklabel opgericht: Blendits Audio, waarop ze diepe, muzikale tracks met een scherp randje promoten. Voor Volt Events Invites Blendits nemen ze een aantal van hun grootste namen mee en een special guest van het vooraanstaande label RAM Records.

Volt Events
Volt Events begint ondertussen een beruchte naam te worden in Zeeuws-Vlaanderen. Met hun eigenzinnige artwork en promotiefilmpjes weten ze vele bezoekers te lokken die, eenmaal binnen, hun ogen uitkijken. Met podiums die doen denken aan Tomorrowland, strak uitgewerkte thema's die je in elk detail terug ziet en in combinatie met de over-the-top licht- en visualshows worden alle zintuigen geprikkeld. Zoals altijd heeft Volt Events weer een fijne selectie gemaakt uit de beste lokale drum&bass talenten.
Share |