Beachbop Bloemendaal aan zee terug van weggeweest

Vroeger was alles beter, stap daarom in de muzikale tijdmachine voor de 'trip down memorylane' vanaf de Hollandse costa bij Bloemendaal aan Zee. Omcirkel zaterdag 17 september met een dikke marker in je agenda en blok deze datum voor de Beachbop re?nie.

Ruim tien jaar geleden kwam er een eind aan de legendarische Beachbopfeesten op Bloemendaal. Wat in 1993 bij de Strandpaviljoen de zomer (Beachclub Vroeger) begon als een kleinschalig feestje van 200 man, groeide uit naar een groot evenement verdeeld over heel Bloemendaal aan zee. Beachbop werd een begrip maar in 2005 kwam hier een einde aan, alwaar genoeg over geschreven en gesproken is. Zonder Beachbop was Bloemendaal aan Zee niet geworden wat het nu is. Dus wordt het tijd voor een gepaste re?nie. Waar voorheen de Strandpaviljoen de zomer, Kust en Q-beach stonden, staan nu Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Deze locaties zijn samen met Free2party de samenwerking aan gegaan en presenteren met trots op 17 september Beachbop 2016 - de re?nie.

Wat kun je verwachten?
Verdeeld over verschillende area's met artiesten zal het vanaf 17:00 tot 23:00 helemaal losgaan op het geluid en de heerlijke beats van toen. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en deze is reeds gestart. Let wel op: er is voor deze eerste editie maar een beperkt aantal kaarten te koop. Helaas is het in deze tijden niet meer mogelijk om het net als toen gratis te maken, maar het is wel gelukt om een oldschool entreeprijs te hanteren van ?14,95 ex fee.

Line-up
Ouwe School aan Zee
house-klassiekersBrian SErick EFunkermanGeorgioROOGMadhouse Beach
club tot trance-klassiekersJeanJohan GielenJos?Mystery GuestHard & Quality Beach
hardhouse, harddance, hardstyle classics FaustoGizmoMystery GuestPavoPilaSuprise Hosting
gehost door Haerlemsch FinestDarkraverFreestyle ManiacsMichel BecksMike Ravelli
Facebook eventlink: http://bit.ly/Beachbop
Ticketlink: http://bit.ly/BBopTickets
Share |