Markus Schulz en Beachclub Vroeger presenteren Coldharbour outdoor beach festival

Met Luminosity nog in het achterhoofd is het strand van Nederland alweer klaar voor een nieuw, spectaculair trance-festival. Voor het eerst brengt Markus Schulz zijn geliefde Coldharbour Night naar Europa voor een eerste Europees outdoor beach festival. Schulz: 'Met een line-up die wordt aangedreven vanuit mijn eigen label hoop ik jullie een mooie trance-editie te geven en een blauwdruk neer te leggen voor nog meer edities in de komende jaren. Voor deze eerste buiten-editie ooit, heb ik echt mijn persoonlijke voorkeur voor dj's laten spreken'.

Dat resulteert in de volgende line-up:

Outdoor Stage4 StringsBig Al Dan Thompson Fisherman & HawkinsMike Hovsepian Mr. Pit Nifra Ronski Speed Solid Stone Tim Grube indoor stageAlessandra Roncone Allen WattsJ*ME FaithNeil BamfordRuben VerhagenSpark & ShadeMC: Da Silva
Tevens is er een special guest!

Omdat dit het eerste outdoor event van Coldharbour in Europa is, is besloten om speciale fan- en duotickets op de markt te brengen. Met deze tickets maak je exclusief kans op een meet en greet met jouw idool naar keuze. Deze discount-actie is maar een aantal dagen geldig en er is een gelimiteerd aantal beschikbaar, wees er snel bij, want de kaarten gaan hard! De winnaar wordt uitgekozen aan de hand van de verzamelde emailadressen en deze wordt begin augustus via de eventpage op FB bekend gemaakt. De actie loopt tot en met 25 juli. Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketscript.
Share |