Aus Berlin haalt Spreepark naar Tilburg

Op zaterdag 26 november vindt de vierde editie van Aus Berlin Festival plaats. Speciaal voor deze editie wordt de NS Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone omgetoverd naar Spreepark, het verlaten attractiepark in Berlijn. Van 15:00u tot 01:00u dansen liefhebbers op de beste elektronische muziek van Dj's uit Berlijn. Dinsdagavond 12 juli 20:00u start de ticketverkoop van Aus Berlin Festival. De prijs van een Early Bird ticket is ? 22,50, reguliere kaarten kosten ? 27,50.

Thema: Spreepark
Spreepark is een verlaten attractiepark. Een plek voor avonturiers. Een spookstad waar het reuzenrad eenzaam bovenuIt steekt en waar de wagentjes van de achtbaan nog steeds staan te wachten op een plek in de remise. Aus Berlin organisator Joep van Gorp sprong eerder dit jaar zelf over het hek van deze illegale plek met strenge beveiliging. Tijdens Aus Berlin wil hij de bezoekers laten zien wat deze verboden plek zo interessant maakt.

Virtual Reality
Alle Early Bird-kopers ontvangen dit jaar een gratis exemplaar van het Aus Berlin Virtual Reality Cardboard. Iedere maand ontvang je een 360-video waarmee Aus Berlin je alvast meeneemt naar het Spreepark. Via deze video's ben je ook als eerste op de hoogte van de line-up en worden er andere sneak peeks prijsgegeven.

Tickets
Dinsdag 12 juli om 20:00u start de kaartverkoop van Aus Berlin Festival. Bezoek daarvoor de online ticketshop via www.ausberlin.nl/tickets. Early Bird tickets kosten ? 22,50 (excl. fee). Voor een regulier kaartje betaal je ? 27,50 (excl. fee).

Aus Berlin ? het beste van Berlijn
Aus Berlin brengt de beste bekende en onbekende kunsten uit Berlijn naar Nederland. Zo stond Claptone (hit: 'No Eyes') op de eerste editie en presenteerde het festival vorig jaar Peristal Singum, het kunstzinnige doolhof. Naast elektronische muziek besteedt het festival aandacht aan smaakmakende beeldende kunst uit Berlijn.
Share |