Members of Hardstyle en The Candy Club verzorgen programma harde stijlen City of Dance

Het maakt niet uit of je Nike Air Max 1 of Nike Air Max 90 draagt, met of zonder shirt los gaat, of je kan hakken, elke kick, bass of snaar uit je hoofd kent en staat te trommelen in de lucht voordat de drop komt of gewoon aan het springen en het dak eraf aan het timmeren bent. Er is en blijft ??n ding dat jullie ravers altijd samen brengt en dat is de passie voor (raw) hardstyle, hardcore, freestyle, enzovoort.

Net als elk ander jaar is op het City of Dance Festival in het o zo zonnige Zeeland het hoofdgenre EDM en House muziek. Maarrrrr dat betekent niet dat er geen rekening is gehouden met de vele hardstylers in en rondom Zeeland. Speciaal voor deze mensen word er weer een geweldige stage neergezet op het festivalterrein gehost door Members of Hardstyle en The Candy Club met de beste namen uit de scene zoals Warface, E-Force, The Prophet, Audiofreq, Deepack, NSCLT, Mental Theo, Mark with a K, The Darkraver vs Reza, Pat B, Lowriderz, Dr Phunk, Chaos en nog vele meer!

Tevens is dit jaar het City of Dance Festival uitgebreid naar niet ??n maar twee dagen met een festivalcamping! Dubbel zoveel feest of nou ja, drie keer zoveel feest zelfs! Want wanneer je op de festivalcamping verblijft is er op vrijdag ook nog een pre-party. Geen stress dus meer over hoe je thuis komt na een goed feestje en de dag erna kan je gewoon weer los gaan met je vrienden. Beter kan je niet hebben toch?

Dus mocht je plannen hebben om een midweekje naar Renesse te gaan, naar de camping met je ouders of naar Center Parcs. Skip het! Neem al je vrienden mee en kom een weekendje naar de festivalcamping bij het City of Dance Festival in Middelburg voor slechts ?64,50! Ook kan je ervoor kiezen om ??n dag te komen, zaterdag tickets kosten ?34,95 en zondag tickets ?29,50.

Natuurlijk houd City of Dance het niet alleen bij EDM, house, (raw) hardstyle en freestyle. Daarnaast zijn er nog vele andere muziekstijlen te vinden als drum & bass, techno, Nederlandstalig, feestmuziek, 90's en latin. Met namen als DubVision, Mightyfools, Tony Junior, Vato Gonzalez, La Fuente, Bart Skils, Remy Unger, Murdock, James Marvel, Manuel & Geza, Trafassi, Funkerman, Mr. Belt & Wezol, Alice Deejay, Party Animals, Lawineboys, Het Feestteam en ga zo maar door! Dus voor iedereen wat te vinden.

Mocht je meer informatie willen, check dan de website: www.cityofdancefestival.nl/
Share |