Q-Dance oprichter zou belangrijke rol gaan spelen in het 'nieuwe' SFX Entertainment

We weten inmiddels allemaal dat SFX ten prooi is gevallen aan nogal enorme (financi?le) beslommeringen. Nog immer is er geen definitief reddingsplan gepresenteerd. In de wandelgangen wordt nu gefluisterd dat Q-dance oprichter Wouter Tavecchio een belangrijke rol zal spelen in de hervorming van het bedrijf.

Anonieme bronnen melden aan De Telegraaf dat Tavecchio wel een leidende positie zou willen aannemen in ruil voor de SFX aandelen die hij eerder verkocht. Bas Meijers van ID&T en Rocco Veenboer van Awakenings zullen naar verwachting ook soortgelijke overeenkomsten sluiten in de komende weken. Een bron merkte op dat het 'nieuwe SFX' 'een soort van ID&T-plus' zal worden. Verdere details zijn niet bekend.

Het is vooralsnog onbekend wat de rol van Robert Sillerman zal zijn. Hij is gedwongen om af te treden als CEO, maar bekleed nog steeds een bestuursfunctie binnen het bedrijf. Zijn betrokkenheid zal gedeeltelijk afhangen van een rechtszaak van aandeelhouders tegen hem die op 20 juli dient.Bron: Magnetic Magazine
Share |