TranceBeatsch MidSummer Beachparty

Zaterdag 30 juli staat de nieuwe editie van TranceBeatsch in Beachclub Fuel gepland. Een intiemer feestje uit de stal van PT Events met een aantrekkelijke, internationale line-up! De vorige editie in Bloemendaal was weer erg gezellig en met mooi weer is het natuurlijk altijd goed vertoeven aan het strand. Voor slechts ?15 zie je Sied van Riel, Allen & Envy, Allen Watts, Rhun b2b met Marc den Heijer en Carolin b2b met Ruben Verhagen aan het werk. Een line-up met het oog op Trance in de breedste zin van het woord of eigenlijk genre. De earlybirds van ?12,50 (max100) zijn bijna op... En dat alles in de leukste strandclub van Nederland. Wie doet je wat!

Sied van Riel is nog altijd een graag geziene gast op de wereldwijde Trance events. Met zijn super dikke remix van Ti?sto's "Traffic" liet hij de wereld weer even zien waar hij voor staat en TranceBeatsch is blij hem als headliner te kunnen presenteren. Allen en Envy zullen vanuit de UK worden overgevlogen voor een uplifting set waar je de vingers bij...tja...dat ja! Ongetwijfeld het gas erop en dat kunnen we eigenlijk ook wel van Allen Watts verwachten.

TranceBeatsch heeft natuurlijk ook plaats voor nieuw talent, als je tenminste nog over 'nieuw' kunt spreken aangezien ze alle vier al eerder voor de organisatie gedraaid hebben.. Met 2 dikke back2back sets staan Carolin, Ruben Verhagen, Rhun en Marc den Heijer garant voor heerlijke trance... TranceBeatsch is er klaar voor, jij ook?

Zomerkriebels Festival
Voor zij die niet kunnen wachten is er op 2 juli natuurlijk altijd nog het Zomerkriebels Festival, waar Trance Beats een eigen area host. Meer informatie omtrent dit festival vindt je hier.

Tickets
Het evenement start om 17.00uur en duurt tot middernacht. De reguliere ticketprijs bedraagt ? 15,- Online scoor je tickets via YourTicketProvider
Share |