Dansen voor middernacht? Het kan vanaf vandaag in Haarlem

Wil jij wel graag uitgaan, dansen en drinken, maar heb je geen zin, tijd of energie om te wachten tot het donker is? Of je halve zaterdag in bed te liggen? Dan is Thirsty Friday perfect voor jou!

Deze vroege uitgaanstrend, microclubbing genoemd, is overgewaaid uit steden als Berlijn, Londen en New York. Met veel succes, want waarom zou je na je diner nog twee uur moeten wachten tot een club open gaat om een dansje te kunnen doen? Daarom is Haarlem op vrijdag 8 juli aan de beurt. Deze eerste editie van Thirsty Friday vindt plaats in de schitterende Bilderijkzaal van Brinkmann. Bij een succes wordt er na de zomer een maandelijks terugkerende avond van gemaakt.

Organisator Frank: "Mensen van boven de 25 hebben meestal geen zin meer om de hele nacht door te halen. Zonde van je weekend om in bed te liggen. Daarom heb ik besloten een avond te organiseren die al om 19.00 start. Op een vrijdagavond, zodat je meteen vanuit werk de dansvloer op kan. Er zijn diverse fingerfood en bites verkrijgbaar die je uit de hand kan eten. Daarnaast heerlijke wijnen, speciaal bieren en mixjes en dat alles in hartje Haarlem. Om middernacht kan je met een voldaan gevoel naar huis zodat je nog wat aan je weekend hebt!"

Muzikaal gezien is Thirsty Friday niet in ??n hokje te stoppen want DJ FlexyFrank & friends draaien de lekkerste platen van toen tot nu. Guilty Pleasures zijn ook aan te vragen. Muziek, dansen en gezelligheid, daar draait het om.

De Early Bird kaarten zijn uitverkocht, wel zijn er nog groepstickets en reguliere kaarten via www.tinyurl.com/thirstyfriday verkrijgbaar.
Share |