Andrew Rayel voert grootse line-up aan bij vierde livestream event 'Armada Invites'

Na Erick Morillo, Armin van Buuren en Lost Frequencies is Andrew Rayel de vierde headliner van 'Armada Invites', Armada Musics unieke livestreamevent. De Moldavische dj en producer wordt bijgestaan door David Gravell, Mark Sixma en Rodg en brengt het publiek van 'Armada Invites' een ongekend spektakel op woensdag 20 juli, van 21.00 tot 22.00. De gehele liveset van Andrew Rayel wordt uitgezonden op Armada Musics Facebook-pagina en Armada Musics YouTube-kanaal.

'Armada Invites' is een terugkerend evenement in Armada Musics eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in de dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. Deze exclusieve showcases zijn wereldwijd live te volgen middels een livestream via Facebook en YouTube. Inmiddels hebben grote publiekstrekkers als Erick Morillo, Armin van Buuren en Lost Frequencies de vorige edities van 'Armada Invites' tot een groot succes gemaakt.

Andrew Rayels liveset op 'Armada Invites' valt samen met de 50ste aflevering van zijn eigen radioshow: 'Find Your Harmony'. De radioshow deelt zijn naam met Andrew Rayels debuutalbum, dat iets meer dan twee jaar geleden uitgebracht werd. De radioshow heeft inmiddels een sterke fanbase opgebouwd en viert zijn 50ste episode tijdens 'Armada Invites: Andrew Rayel'.

Line-up Armada Invites
19.00-20.00 David Gravell
20.00-21.00 Mark Sixma
21.00-22.00 Andrew Rayel
22.00-22.30 Rodg
Share |