Latin Lovers deze zomer weer te vinden bij Jamm beach

Goed nieuws voor alle liefhebbers van echte strandfeesten en zomergevoelens, want Latin Lovers keert weer terug naar de plek waar het tien jaar geleden haar eerste strandfeest ooit organiseerde: Jamm Beach in Ter Heijde op zaterdag 6 augustus! Is het alweer tien jaar geleden? Wat gaat de tijd toch snel... 'the place to beach' staat deze zomer geheel in het teken van haar tienjarige bestaan en dat is een meer dan goeie reden voor het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om hier weer een unieke avond te beleven met iedereen van toen en nu.

Met je tenen in het zand, een uitzicht op de zee en natuurlijk de fenomenale zonsondergang maken van Jamm Beach een unieke plek op aarde. Een strandtent zoals een strandtent ook echt bedoeld is geeft je het gevoel van een onbewoond eiland. Zoals al eerder genoemd organiseerde Latin Lovers daar tien jaar geleden haar eerste 'on the beach' editie en kwamen er helden voorbij zoals ROOG, Benny Rodrigues, Madskillz, D-Rashid en zelfs internationale grootheden zoals oa Dennis Ferrer. Deze tijd gaan ze op zaterdag 6 augustus weer terughalen!

De deuren van Jamm Beach en het domein van Latin Lovers gaan om 21.00 uur open en het gaat door tot 03.00 uur. Indien echt zomers en stralend weer, dan gaat het event 'outdoor' en zal het feest plaatsvinden van 19.00 uur tot 01.00 uur. Houdt hiervoor de social media in de gaten. De line-up is om te smullen, want niemand minder dan Gregor Salto komt voor het eerst draaien bij Jamm Beach! Nog nooit eerder was deze latin koning op het strand van Ter Heijde waardoor deze Latin Lovers editie een heerlijk tintje krijgt. De andere helden die natuurlijk niet mogen ontbreken en tien jaar geleden ook al in Jamm stonden zijn Jasper Clash en Chris Rox, vocaal ondersteund door MC yaNto!

Om bij Jamm Beach te komen navigeer je naar de Karel Doormanweg 2 in Ter Heijde. Hier kom je uit bij de trap, welke de strandopgang vormt richting de locatie. Eenmaal de trap over zie je aan je rechterhand direct deze fantastische plek liggen. Leuk!

Ladytickets voor de dames!
Omdat bij Latin Lovers altijd meer dan 70% vrouwen op de dansvloer staan, doen ze graag iets terug voor deze leuke doelgroep! Speciaal voor de dames zijn er ladytickets verkrijgbaar, 1 ladyticket geeft toegang voor 2 dames. Deze kosten 17,50 euro (ex fee) en kun alleen je online bestellen via Ticketscript zolang de voorraad strekt, er zijn namelijk maar 100 ladytickets verkrijgbaar. Op = op!

Normale kaarten kosten 12,50 (ex fee) en kun je nu al online bestellen via Ticketscript.
Share |