Reality-serie Tony Junior krijgt vervolg op eigen YouTube kanaal

Tony Junior, niet alleen bekend door zijn wereldwijde succes als DJ, maar ook bekend van zijn reality serie 'Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon' komt nu met een eigen programmering op zijn nu al veel bekeken YouTube kanaal. De DJ is te volgen in zijn dagelijks leven waarbij iedereen een kijkje krijgt in de wereld van de jonge DJ. Zo neemt hij je onder andere mee op zijn tours en backstage bij zijn vele shows. Ook gaat Tony Junior langs bij jonge talentvolle producers om hun te helpen met produceren. Er zal om de twee weken op vrijdag nieuwe content online komen, dit zal gedurende het jaar worden uitgebreid met meerdere momenten in de week. Ook zal het kanaal worden uitgebreid met meer futures zoals speciale Tony Junior spelletjes waar winacties aan zijn gekoppeld.

Programmering:
Studio Nanny:Tony Junior komt bij jonge producers langs in de studio om hun te helpen met het produceren van eigen tracks. Deze jonge producers kunnen zich via het kanaal van Tony aanmelden door het plaatsen van reacties. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om Tony op bezoek te krijgen.
Realityshow:In het verlengde van zijn reality serie neemt Tony Junior het heft in eigen handen en neemt hij de kijker mee in zijn dagelijks leven. De eerste aflevering staat in het teken van zijn gigs in Miami en is vanaf vandaag te zien.
Radioshow:Ook Tony's radioshow wordt een vast onderdeel van de programmering.

In zijn eerste aflevering is te zien hoe Tony's Miami trip niet geheel vlekkeloos verliep. Bekijk waarom:

Share |