Summerpark Festival Final info, timetable & ticket update.

Aanstaande zondag is het zover: De allereerste editie van Summerpark Festival op het Atlantisstrand in Almere. De opbouw is in volle gang, de dj's zijn er klaar voor, de kaartverkoop loopt voorspoedig. Kortom alle ingredi?nten zijn aanwezig om er samen een heerlijke festival dag van te maken.

Tickets
De reguliere tickets zijn nog te koop voor slechts 15 ex fee. Voor de last minute beslissers zullen wij ook kaarten voor de deurverkoop reserveren. Kaarten aan de deurkassa zullen 20 euro kosten. Koop je ticket dus voordelig in de voorverkoop op www.summerparkfestival.nl
De minimumleeftijd is 18+.

Timetable
De timetable staat nu online op Facebook en is te vinden in de APPIC app. Hier vindt je meteen ook het floorplan. Download hem snel, dan mis je niets!
Appstore | Android

Weer
Het is tot nu toe een typische "Hollandse zomer". Ook dit weekend houdt dit weertype aan: dat wilt zeggen periode met zon, 20 graden met kans op een enkele bui. No worries, want de Park stage en de The Boom Room zijn volledig overdekt.

Pendelbus
Er zullen pendelbussen tussen station Almere en het Atlantisstrand rijden. Vanaf NS-station Almere CS vertrekken de eerste pendelbussen om 11.00 uur naar het evenemententerrein. Deze blijven gedurende het hele evenement rijden. Een pendelbus ticket kost ?3 in de voorverkoop en ?6 in de bus. Koop je pendelbus ticket dus alvast in de ticketshop op www.summerparkfestival.nl

Lockers
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein aanwezig. Er zijn lockers in de voorverkoop te koop op onze website.

Denk om elkaar
Feest verstandig en let op elkaar. Summerpark Festival hanteert een zero tolerance beleid op alle evenementen. Dat betekent dat hard- en softdrugs niet toegestaan zijn.
Share |