Laatste Soixante Neuf van Nederlands seizoen in Arnhem

Aangezien zaterdag 9 juli 'the season finale' is van Soixante Neuf moeten ze wel afsluiten met een cliffhanger! Met trots presenteren ze dan ook niemand minder dan de heren van SFB, die met jullie de zomervakantie in komen luiden. De boys hebben niets anders dan hits op hun naam staan, dus zorg dat je erbij bent op zaterdag 9 juli in Luxor live om mee te zingen en los te gaan met Strictly Family Business oftewel SFB!

Soixante Neuf heeft als doel om Arnhem op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 9 juli zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de aankomende editie:

Mitchell SupremeRodney MusicSMPSmash & AriesStyles Zang: SFBMC: Lirical
Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript. De hosting wordt gedaan door Isis (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |