Zwoele strandfeestjes, kleurrijke bohemian fuifjes en romantische wedding party's

In samenwerking met Dresscode.?nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.

Zaterdag 2 juli 2016: Flirtation On The Beach 2016
We trappen deze nieuwe maand af met een wel heel bijzonder feestje bij Beachclub Vroeger op het strand van Bloemendaal aan Zee. Flirtation On The Beach is al jaren h?t strandfeest voor openminded dames die willen dansen en flirten op de beats van de beste vrouwelijke DJ's in de scene. Dit jaar is het thema 'Fun and absolutely Fabulous' met als bijbehorende dresscode 'White with a touch of blue / red (Stars and Stripes)'. Dus dames, trek je mooiste witte beach chic outfit uit de kast en vergeet vooral de glitters niet! Heren, opgelet: Dit is een women-only feest. Ben je dus niet in het bezit van een mooie borstenpartij, dan kun je dit zwoele feestje helaas niet bijwonen.

Zaterdag 2 juli 2016: Club Ensuite - Bohemian Summer
Club Ensuite staat voor luxe en exclusiviteit. Dat betekent: een glaasje bubbels in je hand, mooie mensen om je heen en de beste house en trance beats om op te dansen. Op zaterdag 2 juli brengt Club Ensuite haar exclusieve Bohemian Summer party naar The Upper Deck in Naarden. Voor deze editie luidt het thema 'Bohemian Hippie Style'. Ben je een van de gelukkigen met een kaartje, wees dan voorbereid en stel de ideale bohemian chic outfit samen. Je kunt ook voor een modieuze variatie van de bohemian look kiezen, zoals de 'Ibiza chic' of de 'festival chic' stijl.

Zondag 3 juli 2016: Th? Dansant - Marriage
Op zondag 3 juli opent Kasteel Leeuwergem in Zottegem (Belgi?) de deuren voor het tofste housefeest met een vintage dresscode: Th? Dansant. Waar vorige edities thema's als Plage (retro swimwear) en Medieval (kloffies ? la Game of Thrones) kenden, staat Th? Dansant Marriage volledig in het teken van de Vintage bruiloft. Heren kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een typisch jaren '20 pak of een nette pantalon met overhemd. Dames stelen de show met een klassieke witte (bruids)jurk of broekpak.

Zaterdag 9 juli 2016 ? Passie & La Mode On The Beach
Scheveningen viert op zaterdag 9 juli een van de zwoelste zomerfeestjes van het jaar - Passie &? La Mode On The Beach. Bij Beachclub BLISS mag je met de voeten in het zand los gaan op de dikste house beats van onder andere Irwan, BIGGI, en Johnny 500. Met de 'Sexy Summer' dresscode mag je best wat minder kleding aan dan sociaal wat acceptabel is. Hijs jezelf dus in je mooiste bikini of boardshort, bestel een ijskoude mojito en het feest kan beginnen!
Share |