Straf_werk Festival verhuist naar nieuwe locatie

Na drie uitverkochte edities op Sportpark Riekerhaven was het tijd voor de volgende stap en is de organisatie opzoek gegaan naar een nieuwe thuisbasis. Straf_werk verhuist haar festival voor de komende jaren naar het Amsterdamse stadsstrand van Blijburg aan zee! De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatsvinden. Dit jaar heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn, Hot Since 82, De Sluwe Vos en Tom Trago uitgenodigd.

Locatie
De nieuwe locatie biedt meer bewegingsvrijheid waardoor er veel ruimte is voor creativiteit. Dit maakt dat Straf_werk dit jaar nog een stap verder kan gaan in de look and feel van haar festival. Blijburg zal ondergedompeld worden met futuristische kunstobjecten.
Het vernieuwde Blijburg aan zee opende in oktober 2015 haar deuren en heeft een schitterend uitzicht over het Ijmeer. Het staat daarom ook bekend als 'culturele strandidylle'. Een plek waar Amsterdammers uit de buurt en de rest van de stad samenkomen. 'De perfecte plek voor ons festival', aldus de organisatie. De schoenen kunnen uit, de vijf stages liggen aan het water en de locatie ademt een echte zomerse strand-vibe.

Randprogrammering
Het nieuwe festivalterrein brengt ook andere mogelijkheden met zich mee en zorgt voor de terugkeer van de Straf_werk Festival Market. Een markt met kunst en de leukste festival items van onder andere My oh My en Jewel Alaud.
Aan goed eten is ook gedacht, want Straf_werk heeft een verzameling van de lekkerste foodtrucks uitgenodigd. Tot slot kunnen de festivalgangers ook heerlijk ontspannen aan het Amsterdamse stadsstrand waar een grote chill area wordt gecre?erd. De organisatie maakt de komende maanden haar volledige randprogrammering bekend.

Bereikbaarheid
Blijburg is makkelijk bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal neem je Tram 26 tot aan de eindhalte. De wandeling vanaf de halte is ongeveer 10 minuten. Blijburg aan zee is ook gemakkelijk bereikbaar per fiets, taxi of auto.

Kaartverkoop
Tickets bestel je bij Paylogic. De Regular Tickets zijn bijna uitverkocht.
Share |