Metz haalt Sonny Fodera van Defected naar het strand van Hoek van Holland

Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland! Op deze dag, zondag 31 juli, komen de eerste beach tunes aan de Noordzee al om 16.00 uur uit de speakers en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur.

Zoals hierboven al genoemd zal er een internationale headliner de zandkorrels in de Hoek komen trotseren. Sonny Fodera is een van de grootste artiest uit de Defected in the house stal, 's werelds grootste house label. Dikke Basslines, veel vocalen en vooral sexy house is waar Sonny voor staat. Met feelgood summer hits zoals 'High', 'Joy' en natuurlijk zijn laatste wereldwijde klapper 'Feeling U' reist hij over de hele wereld (Miami, Chicago, Berlijn, Mexico, KroatiŽ) en is hij resident op Ibiza van de Underground Club Sankeys. Bovendien gaat Sonny Fodera overal mee on tour met Defected, waardoor hij op alle grote festivals de prime time gast is, zoals op Tomorrowland in BelgiŽ het geval was!

Natuurlijk is Sonny Fodera niet de enige headliner op deze nu al legendarische stranddag. Ook Erick E komt nog even zijn nieuwste set droppen op de voor hem meest fijne locatie. De combinatie met het strand is er dan ook een met een gouden randje! Aangevuld met de Rotterdamse house koningen van dit moment maakt Metz haar line-up nog extra sterk. Dan praat men over de jongens van de oude stempel, de oldskool en die altijd voet bij stuk gehouden hebben ondanks vele muziek stromingen die in Nederland populair werden: Chris Rox, Jasper Clash en nieuwe gezichten Quincy Mariano & Luciano Genoa! MC Patrick Brown zal deze dag hosten zoals alleen hij dat kan.

Metz & Beachclub Royal zorgen al zes jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland en dat zal op zondag 31 juli ook zo zijn. Tot dan, Metz is a feeling!

Kaarten voor dit nu al unieke strandfeest kosten €15 (ex fee) en zijn online te bestellen via Ticketscript.
Share |