Programma vijfdaags AMF festival tijdens ADE bekend

AMF wordt grootser dan ooit. Voorgaande jaren vond het dance-event nog plaats op ??n plek, nu is er gekozen voor maar liefst vijf dagen en drie locaties. Van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober wordt in de Amsterdam arena, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome het grootste dancefestival van Nederland georganiseerd.

Absolute wereldtop
Voor de fans van dancemuziek beloven het vijf onvergetelijke dagen te worden, waarin de absolute top van de wereld afreizen naar de ArenA Boulevard.

DJ Mag trapt het vijfdaagse festival op woensdag af met de TOP100DJs in de Heineken Music Hall. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie de nieuwe nummer een dj van de wereld wordt tijdens de DJ Mag Awards uitreiking. Vorig jaar stonden maar liefst vijf Nederlandse dj's in de top tien en eindigde Hardwell op de tweede plaats.

De complete line-up wordt binnenkort bekend gemaakt, toch zijn enkele namen wel al vastgelegd. Op donderdagavond is het tijd voor Hardwell Presents Revealed in de Heineken Music Hall, Robin Schulz neemt op vrijdagavond de show voor zijn rekening en op zaterdag zijn Axwell / Ingrosso aan de beurt. Vorig jaar was het optreden van laatstgenoemde binnen no-time uitverkocht. In de Ziggo Dome zal Ti?sto op vrijdagavond, tijdens zijn 500ste Clublife radioshow, maar liefst zes uur achter elkaar draaien.

In de Amsterdam arena komen op zaterdag en zondag de absolute top van de wereld samen tijdens T-Mobile Presents AMF ArenA. Iedere dj neemt een set van een uur voor zijn rekening en doordat het event al om 13.00 uur in de middag start kan er gevoelsmatig vierentwintig uur lang gefeest worden rondom de ArenA Boulevard.

Informatie
Ga voor meer informatie naar www.amf-festival.com. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.
Share |