Dit is r_AWunion, de Club r_AW reŁnie

Die verdoemde zaterdagen in Amstelveen, tien jaar lang. Van vol energie aan de deur van de P60, Amstelveen tot kapot op de vloer als het licht weer aan ging. Voor de industrial hardcore liefhebber een definitie, voor de nieuwe generatie een legende: Club r_AW. En nu: r_AWunion, de Club r_AW reunie!

Vroeger toen raw nog echt rauw was, en je oren letterlijk op de lopende band langs de vele gezichten van hardcore werd gejaagd. Van donkere techno naar uptempo hardcore om de nacht mee te slopen. Club r_AW wist jarenlang een voor velen perfecte clubavond te organiseren. Zo ??n waar al je vrienden ook waren. Waar de drank rijkelijk vloeide en waar de muziek gewoon t? goed was. En toen was het voorbij. Het was tijd voor iets anders en zo vond in de herfst van 2013 de laatste editie van Club r_AW plaats.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De r_AW kriebel begon weer te jeuken. En niet in de laatste plaats door de vele, nee, de ontelbare reacties van fans en volgers. "Kwam er ooit nog een Club r_AW?" "Was het geen tijd voor een re?nie misschien?" Het antwoord: Ja! Dus pak je agenda en noteer zaterdag 17 september: r_AWunion!

Waar anders dan in de P60, Amstelveen kan deze Club r_AW reünie plaatsvinden. Zuiver, hard geluid: aanwezig. Centraal gelegen en blind te belopen voor de Club r_AW kenner. Geen discussie mogelijk. De Line-up? Die blijft nog even geheim. Niet om je onnodig lekker te maken. Deze nacht is een reünie en Club r_AW is Club r_AW. Zeg nou zelf, het r_AW meubilair moet gewoon aanwezig zijn. Waarom is anders precies deze datum gekozen?! Met de muziek zit het wel goed!

Enthousiast? De organisatie ook! De voorverkoop is begonnen. Kaarten gaan van de hand voor ?20 per stuk, iets meer aan de deur. Maar wees gewaarschuwd! Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en merendeel is al verkocht. Wil je deze nacht niet missen, hak de knoop dan snel door. Voor je het weet is de eerste r_AWunion keihard uitverkocht. En dan is het maar weer de vraag wanneer de club weer bij elkaar komt...
Share |